Velkommen innom til min kaotiske håndarbeidsverden. Bloggen ble startet for å motivere meg selv til å fullføre noen ufo'er, men helt kvitt dem blir jeg nok aldri ;-)

torsdag 15. september 2011

Pjinsesse Kitty kake

Det er ikke bare bare å være mamma til en toogethalvtåring på nippet til å bli tre. Etter to år i Hello Kitty verdenen trodde jeg jubelen skulle stå i taket da jeg stolt kunne fortelle den håpefulle at jeg hadde klart å lage Hello Kitty kake til selskapet hennes. Den gang ei. Det var med tårer i øynene hun kunne fortelle at det eneste hun ønsket seg i hele verden var pjinsessekake. Jeg vet ikke helt om det var hun eller jeg som var mest skuffet.
Men.... alt er relativt. For en treårings bilde av en ordentlig prinsesse er ikke nødvendigvis bygget på de samme kriteriene som andres prinsessebilder. Det viste seg nemlig at de viktigste kriteriene for en prinsesse var 1) rosa, og 2) pynt (blomst, smykke eller kjole). Med andre ord var det en overlykkelig liten frøken som kunne konstatere at "nei mamma, det er jo ikke Hello Kitty kake - det er pjinsesse Kitty kake!"

2 kommentarer:

Maria sa...

Så bra at hun ble fornøyd likevel! Kaka ble kjempefin!

nragnhild sa...

Nååå... Bra at det var en Prinsesse Kitty kake du hadde lagd da! :) Har hatt en lignende seanse med min niese, der vi endte med å legge ny glasur på hele kaka! :s