Velkommen innom til min kaotiske håndarbeidsverden. Bloggen ble startet for å motivere meg selv til å fullføre noen ufo'er, men helt kvitt dem blir jeg nok aldri ;-)

mandag 7. januar 2013

Sitteunderlag

Jeg har meldt meg på hele to årsutfordringer i år, så får vi se om de lar seg kombinere eller ikke ;)

1. Den første er CasaKreativs Fargealong - hvor tema rett og slett er en ny farge hver måned.

2. Den andre er en Knit-a-long på facebook, hvor det legges ut en ny oppgave hver måned, med mål om å fylle opp julegaveboksen litt i forkant ;)

I tillegg har jeg en personlig utfordring om å bruke opp mest mulig av garnlageret, slanke beholdningen litt rett og slett :)


Så dette ble en trippelslem, ekte kinderløsning ;)

Januar:
1. Grønn
2. Sitteunderlag

Gratismønster fra Sandnesgarn, men jeg har brukt Easy istedet for Fritidsgarn, og gikk dermed ned til 36 m og vending hver 6. for å kompensere for litt tykkere garn. Det ble allikevel litt for stort til å fungere som sitteunderlag, selv etter massiv toving. Men perfekt som varmeunderlag til datastolen :)


2 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Så flott! Ny variant av sitteunderlag. Holdt selv på å bestille mer garn fra Tyrkia men valgt å la være i stedet for å tykke fullfør. Kanskje greit å tømme det lageret jeg har først.

Om du i tillegg legger noen kr i en boks for hvert nøste du bruker opp og ikke minst for hvert plagg du blir ferdig med så kanskje du har råd til NY tur etterhvert...

enel sa...

Flink pike! Så vidt jeg vet har du vel nok å ta av hjemme for en god stund ;)

Jeg har aldri småpenger. Men har vurdert å opprette en egen sparekonto og føre over penger etterhvert ;)