Velkommen innom til min kaotiske håndarbeidsverden. Bloggen ble startet for å motivere meg selv til å fullføre noen ufo'er, men helt kvitt dem blir jeg nok aldri ;-)

onsdag 30. juni 2010

Sommerkjole med skaut
12 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Virkelig nydelig!

Ann Kristin sa...

Godt mulig jeg kopiere deg altså! Håper det går fint

Miriam sa...

Nydelig kjole!

enel sa...

Det går bra AK. Jeg fant aldri noe stoff som jeg likte kombinert med blomsterstoffet, derav båndløsningen (utrolig hva man finner i gamle sysaker ;) ). Men synes det ble bra.

Linn Inga sa...

Du e så flenk, kjære!!!! Heilt vanvettig!

Ann Kristin sa...

Synes nesten det var finere enn delt i to. Delte du kjolen i to eller klippet du ut stykket i ett og bare sydde på båndet rundt etterpå?

enel sa...

Klippet i ett, så slapp jeg en ekstra søm ;) Båndet er "limt" på med vliselin. Syntes ikke det ble pent å sy. Vi får se hvor lenge det holder ;) Det er jo sydd i sidene, da (limte det på før jeg sydde sammen).

Ann Kristin sa...

OK takk for tipset!

enel sa...

Ok, jeg sa feil. Vliselin har vel bare lim på ene siden. Jeg brukte noe med lim på begge sider, kjøpt på Panduro. Vet ikke hva det heter.

enel sa...

Og det dobbelsidige limstoffet holder visstnok ikke i vask, men brukes for å holde applikasjoner på plass når man syr (istedet for nåler), i følge litt google forskning. Så vet man det. Vi får se hvordan det går ;)

LBeat sa...

Fantastisk fint Eirin!!Det båndet gjorde virkelig susen

Ikea har en som tåler vask
http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/50078746

:D

Ann Kristin sa...

Kjøpte en type vliselin på hobbybutikk på Løkka i dag. Den blir brukt til gardiner spesielt, og den fungerer på den måten du først beskrev.