Velkommen innom til min kaotiske håndarbeidsverden. Bloggen ble startet for å motivere meg selv til å fullføre noen ufo'er, men helt kvitt dem blir jeg nok aldri ;-)

mandag 19. april 2010

Stoffer

Inspirert av ei venninne (http://annkristinschjelderup.blogspot.com/) har jeg begynt å snuse litt på søm igjen. Hadde et vagt minne om en tur til Stoff og Stil i fjor våres, og innkjøp av stoffer til forklekjoler til vesla. Merkelig nok er hun blitt litt større på det året som er gått, så det var ikke nok stoff lenger til å sy forklekjolen i ett, slik jeg hadde sett for meg i hodet ;)
Det inspirerte meg til å gå gjennom stofflageret for å finne andre stoff som kunne brukes. Og jeg fant mye rart gitt. Nå er alt sortert og ryddet, og jeg har da funnet noe som kan brukes. Utrolig nok var det akkurat Ottobre nr. 4, 2004 jeg hadde liggende, så da var mønsteret i boks også ;) Så får vi se hva resultatet blir....0

2 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Så morsomt at du ble inspirert Eirin. Du hadde litt av en samling med stoffer du også. Ser av første bilde at vi har noe av det samme stoffet. Den brune med rosa prikker skal jeg sy en enkel sommerkjole til storesøstergave i løpet av uka. Syr bukse til meg selv nå. Stian synes stoffet til den så psykedelisk ut. Blomstrede leggbukse!

enel sa...

Tenkte å lage en slik kjole som du har laget flere av med det brun/rosa prikkestoffet. Men får se når det blir. Sjelden jeg har så god tid som i går ;)

Gleder meg forøvrig til se buksen!